Söker du praktik?

Vi söker hela tiden medarbare med rätt attityd och kompetens. Ett första steg är att gör din praktik hon oss. Välkommen med sin ansökan.

Vi söker hela tiden medarbare med rätt attityd och kompetens. Ett första steg är att göra din praktik hos oss.  Vi erbjuder friheten och flexibiliteten att kombinera en innehållsrik fritid med att utveckla webb på högsta nivå. Vi ser redan fram emot att du börjar hos oss!

Vilka är vi?

Med Site Server som affärsplattform gör vi det möjligt att ha hela sin digitala affärsprocess med webbpublicering, kundrelationer och e-handel i en och samma plattform. Vi arbetar med utveckling och förädling av våra egna system och tjänster som konsulter för andra system. Från vårt kontor i centrala Östersund vill vi skapa nästa generations digitala verktyg.

Vem är du?

Vi tror att du idag har relevant utbildning inom webbutveckling inom allt från backend-utveckling till yttersta front och att du nu söker erfarenhet på ett konsultbolag.  Vi tror också att du vill ha ett fritt arbete med stort ansvar och att du på fritiden gillar att åka skidor, skotta snö eller vara på fjället. Därför är Östersund det perfekta stället att bo för dig. Självklart vill du utvecklas och har ett eget intresse av att lära dig nya saker och arbetssätt, att tänka utanför boxen och rent allmänt vara en driven problemlösare.

Vi tänker att du

  • Har goda kunskaper i och erfarenhet av att arbeta med .NET, både C# och VB samt MS SQLmen vill lära dig annu mer.
  • Har erfarenhet inom html, css och javascript

Vi blir inte heller ledsen om du kan nåt av

  • Klassisk asp eller PHP
  • Användbarhet, Gränssnitt/design, SEO, JS-ramverk

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en unik möjlighet att göra din praktik hos oss och vara med i utvecklingen av framtidens webbverktyg Site Server Cloud och samtidigt utveckla nya intuitiva onlineverktyg för våra kunder på nationell och internationell nivå.

Var med och påverka och förverkliga dina idéer i befintliga webbverktyg och i utvecklingen av nya. Som arbetsgivare ser vi det som vårt ansvar att du får utvecklas, både genom interna workshops och externa utbildningar.

Det viktigaste för oss är att du trivs och mår bra både på jobbet och på fritiden. Därför arbetar vi fokuserat för att minimera stress, värdesätta din fritid och skapa förutsättningar för ett fungerande familjeliv. Det betyder att även om vi har mycket att göra inte har för hög arbetsbelastning och undviker övertidsarbete in i det sista.

Vi tror på att ha välmående medarbetare som långsiktigt utvecklas tillsammans med oss.

En praktik eller LIA - praktik hos oss är första steget in på Site Server.

Välkommen till Site Server Sverige AB

personlig demonstration i Site Server CMS

Praktikansökan

Vi intervjuar fortlöpande via Teams.

Vem är du ?

Utbildning, referenser

Beskriv varför du vill göra din praktik hos oss!

GDPR

Men sen då?

Nästa steg i processen att välja ett verktyg är att ni får en demo­inloggning där ni själva kan testa systemet för att se om det passar för er.

Börja din digitala affärsresa redan nu.

Att ha allt i samma sytem gör att du enklare kan arbeta metodiskt för att nå dina fösäljningsmål. Enkelheten och affärstänket i systemet gör att du enkelt kan skapa förutsättningar för att få bättre relation med dina kunder som också leder till att de går in och köper dina produkter.