Systemutvecklare fullstack

Vill du ha riktigt kul på jobbet, jobba i ett grymt team med flera olika kunder och webbprojekt och vara en viktig kugge i utvecklingen av framtidens webb­verktyg, affärssystem och bildbank och även ta våra kunders webbplattformar mot nya höjder?

Systemutvecklare fullstack

Vill du ha riktigt kul på jobbet, jobba i ett grymt team med flera olika kunder och webbprojekt och vara en viktig kugge i utvecklingen av framtidens webb­verktyg, affärssystem och bildbank och även ta våra kunders webbplattformar mot nya höjder?

Varför skall du jobba hos oss?

Vi vet att det är många som söker din kompetens, men vi tror att livet ska vara mycket mer än jobb. Det är viktigast.

Därför erbjuder inte 60 timmars arbetsveckor, timslånga bilköer eller stressen att inte räcka till. Vi söker dig som vill välja ett liv där du jobbar på en arbetsplats som inkluderar livet i stort. Vi tror att för att du ska trivas hos oss behöver du kollegor du trivs med, att din familj och du mår bra och att du får utvecklas i din arbetsroll. Vi erbjuder friheten och flexibiliteten att kombinera en innehållsrik fritid med att utveckla ett webbverktyg på högsta nivå.

Vilka är vi?

Vi är ett produktutvecklingsbolag som utvecklar och säljer Site Server CMS till kommunikationsbyråer.  Site Server CMS är en affärsplattform som gör det möjligt för en kund att ha hela sin digitala affärsprocess med webbpublicering, CMS, kundrelationer, CRM och e-handel i en och samma plattform. Vi arbetar med den digitala affärsprocessen där även marknadsföringsautomation finns med i portföljen.

Vi arbetar även med utveckling och förädling av våra egna Saas – produkter, Media Server, www.mediaserver.nu och Project Office, www.projectoffice.se men även tjänster som konsulter för andra system.

Vem är du?

Vi tror att du redan idag har relevant erfarenhet av webbutveckling inom allt från backend-utveckling till yttersta front. Vi tror också att du vill ha ett fritt arbete med stort ansvar och att du på fritiden gillar att åka skidor, skotta snö eller vara på fjället. Därför är Östersund det perfekta stället att bo för dig. Självklart vill du utvecklas och har ett eget intresse av att lära dig nya saker och arbetssätt, att tänka utanför boxen och rent allmänt vara en driven problemlösare.

Vi tänker att du

  • Har mycket goda kunskaper i och god erfarenhet av att arbeta med .NET, både C# och VB samt MS SQL
  • Har erfarenhet och kan röra dig obehindrat inom html, css och javascript

Vi uppskattar även om du kan nåt av

  • Klassisk asp eller PHP
  • Användbarhet, Gränssnitt/design, SEO, JS-ramverk

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en unik möjlighet att bli en del av ett team som har riktigt kul på jobbet, jobba med flera olika kunder och webbprojekt och vara en viktig kugge i utvecklingen av framtidens webb­verktyg, affärssystem och bildbank och även ta våra kunders webbplattformar mot nya höjder på nationell och internationell nivå. 

Du kommer få stora möjligheter att vara med och påverka och förverkliga dina idéer i befintliga webbverktyg och i utvecklingen av nya. Som arbetsgivare ser vi det som vårt ansvar att du får utvecklas, både genom interna workshops och externa utbildningar.

Det viktigaste för oss är att du trivs och mår bra både på jobbet och på fritiden. Därför arbetar vi fokuserat för att minimera stress, värdesätta din fritid och skapa förutsättningar för ett fungerande familjeliv. Det betyder att även om vi har mycket att göra inte har för hög arbetsbelastning och undviker övertidsarbete in i det sista.

Vi tror på att ha välmående medarbetare som långsiktigt utvecklas tillsammans med oss.

Varaktighet, arbetstid

Tillsvidareanställning, heltid. Arbetet är i första hand förlagd på arbetsplatsen men vi arbetar självklart på distans där det krävs. 

Lön

Fast månadslön

Ansökan

Berätta lite om dig själv?

Vilken erfarenhet har du som systemutvecklare?

Varför är du rätt person för oss?

Vad är du grym på?

Din kompetens

Antal års erfarenhet.

Hur självgående är du som utvecklare?

Vad kan vi uträtta tillsammans?

Vi tittar gärna på dina projekt

Berätta om något projekt som du utvecklat!

Bifoga CV , personligt brev

Utbildning, referenser & lön

GDPR

Men sen då?

Nästa steg i processen att välja ett verktyg är att ni får en demo­inloggning där ni själva kan testa systemet för att se om det passar för er.

Börja din digitala affärsresa redan nu.

Att ha allt i samma sytem gör att du enklare kan arbeta metodiskt för att nå dina fösäljningsmål. Enkelheten och affärstänket i systemet gör att du enkelt kan skapa förutsättningar för att få bättre relation med dina kunder som också leder till att de går in och köper dina produkter.