Fullstack webbutvecklare sökes

Vi söker en kreativ och lyhörd webbutvecklare som vill sitta i förarsätet när nästa generations digitala verktyg utvecklas. 

Vi tror att livet ska vara mer än jobb. Vi erbjuder inte 60 timmars arbetsveckor, timslånga bilköer eller stressen att inte räcka till. Vi söker dig som vill välja ett liv där du jobbar på en arbetsplats som inkluderar livet i stort. Vi tror att för att du ska trivas hos oss behöver du kollegor du trivs med, att din familj och du mår bra och att du får utvecklas i din arbetsroll. Vad väntar du på? Kom hem till oss. Kom hem till friheten och flexibiliteten att kombinera en innehållsrik fritid med att utveckla ett webbverktyg på högsta nivå. Vi ser redan fram emot att du börjar hos oss!

Vilka är vi?

Med Site Server som affärsplattform gör vi det möjligt att ha hela din digitala affärsprocess med webbpublicering, kundrelationer och e-handel i en och samma plattform. Vi arbetar med utveckling och förädling av våra egna system och tjänster som konsulter för andra system. Från vårt kontor i centrala Östersund vill vi skapa nästa generations digitala verktyg.

Vem är du?

Vi tror att du redan idag har relevant erfarenhet av webbutveckling inom allt från backend-utveckling till yttersta front. Vi tror också att du vill ha ett fritt arbete med stort ansvar och att du på fritiden gillar att åka skidor, skotta snö eller vara på fjället. Därför är Östersund det perfekta stället att bo för dig. Självklart vill du utvecklas och har ett eget intresse av att lära dig nya saker och arbetssätt, att tänka utanför boxen och rent allmänt vara en driven problemlösare.

Vi tänker att du

  • Har mycket goda kunskaper i och god erfarenhet av att arbeta med .NET, både C# och VB samt MS SQL
  • Har erfarenhet och kan röra dig obehindrat inom html, css och javascript

Vi blir inte heller ledsen om du kan nåt av

  • Klassisk asp eller PHP
  • Användbarhet, Gränssnitt/design, SEO, JS-ramverk

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en unik möjlighet att vara med i utvecklingen av framtidens webbverktyg Site Server Cloud och samtidigt utveckla nya intuitiva onlineverktyg för våra kunder på nationell och internationell nivå. Ditt ansvarsområde och fokus kommer vara på utveckling av Site Server Cloud men även vara en del av andra roliga och utvecklande projekt i våra egna system och som konsult åt andra.

Var med och påverka och förverkliga dina idéer i befintliga webbverktyg och i utvecklingen av nya. Som arbetsgivare ser vi det som vårt ansvar att du får utvecklas, både genom interna workshops och externa utbildningar.

Det viktigaste för oss är att du trivs och mår bra både på jobbet och på fritiden. Därför arbetar vi fokuserat för att minimera stress, värdesätta din fritid och skapa förutsättningar för ett fungerande familjeliv. Det betyder att även om vi har mycket att göra inte har för hög arbetsbelastning och undviker övertidsarbete in i det sista.

Vi tror på att ha välmående medarbetare som långsiktigt utvecklas tillsammans med oss.

Varaktighet, arbetstid

Tillsvidareanställning, heltid. Arbetet är i första hand förlagd på arbetsplatsen men vi arbetar självklart på distans där det krävs. 

Lön

Fast månadslön

personlig demonstration i Site Server CMS

Ansökan

Vi intervjuar fortlöpande via Teams och kan avbryta anställningsprocessen om vi hittar den person vi söker.

Vem är du ?

Jobb & utbildning

GDPR

Men sen då?

Nästa steg i processen att välja ett verktyg är att ni får en demo­inloggning där ni själva kan testa systemet för att se om det passar för er.

Börja din digitala affärsresa redan nu.

Att ha allt i samma sytem gör att du enklare kan arbeta metodiskt för att nå dina fösäljningsmål. Enkelheten och affärstänket i systemet gör att du enkelt kan skapa förutsättningar för att få bättre relation med dina kunder som också leder till att de går in och köper dina produkter.