Systemutvecklare fullstack

Vill du ha riktigt kul på jobbet, jobba i ett grymt team och vara en viktig kugge i utvecklingen av framtidens webb­verktyg, affärssystem och bildbank?

Systemutvecklare fullstack
– Östersund

Vi vet att det är många som söker din kompetens. När vi söker ny personal vill vi hitta personal som vi tror att livet ska vara mycket mer än jobb. Därför erbjuder vi inte 60 timmars arbetsveckor, timslånga bilköer eller stressen att inte räcka till. Hur låter det?

Vi söker dig som vill välja ett liv där du jobbar på en arbetsplats som inkluderar livet i stort. Vi tror att du värdesätter schyssta kollegor, att din familj och du mår bra och att du får utvecklas i din arbetsroll. Vi erbjuder friheten och flexibiliteten att kombinera en innehållsrik fritid med att utveckla produkter på högsta nivå.

Vilka är vi?

Site Server är ett Östersundsbaserat produktutvecklingsbolag som utvecklar och säljer Site Server CMS – en affärsplattform som gör det möjligt för en kund att ha hela sin digitala affärsprocess med webbpublicering, e-handel och CRM i en och samma plattform. Vi arbetar även som konsulter där vi utvecklar våra kunders egna system, samt utvecklar och förädlar våra egna SaaS-produkter, Media Server och Project Office.

Vad drömmer vi om?

Vår dröm är att skapa och utveckla ett av Sveriges bästa webbverktyg, att göra detta i Östersund och som på riktigt hjälper företag att utveckla och bygga sitt företag. Att arbete med detta är det allra bästa vi vet och det hoppas vi att du också känner. Att utveckla i kod är också en hobby för oss. Vi gillar att lösa saker med kod helt enkelt.

Vem är du?

Vi tror att du redan idag har relevant erfarenhet av system- och webbutveckling inom allt från backend-utveckling till yttersta front. Självklart vill du utvecklas och har ett eget intresse av att lära dig nya saker och arbetssätt, att tänka utanför boxen och rent allmänt vara en driven problemlösare. Vi tror också att du vill ha ett fritt arbete med stort ansvar och att du på fritiden gillar att åka skidor, skotta snö eller vara på fjället – därför är Östersund det perfekta stället att bo för dig. 

Vi tänker att du:
  • Har mycket goda kunskaper i och god erfarenhet av att arbeta med .NET, både C# och VB samt MS SQL
  • Kan röra dig obehindrat inom HTML, CSS och Javascript
Vi uppskattar även om du kan nåt av:
  • Klassisk ASP eller PHP
  • Användbarhet och gränssnitt/design
  • SEO

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en unik möjlighet att bli en del av ett team som har riktigt kul på jobbet, där du jobbar med flera olika kunder och utvecklingsprojekt. Du kommer vara vara en viktig kugge i utvecklingen av framtidens webb­verktyg, affärssystem och bildbank. Du kommer få stora möjligheter att vara med och påverka och förverkliga dina idéer. Som arbetsgivare ser vi det som vårt ansvar att du får utvecklas, både genom interna workshops och externa utbildningar.

Det viktigaste för oss är att du trivs och mår bra både på jobbet och på fritiden. Därför arbetar vi fokuserat för att minimera stress, värdesätta din fritid och skapa förutsättningar för ett fungerande familjeliv. Det betyder att även om vi har mycket att göra inte har för hög arbetsbelastning och undviker övertidsarbete in i det sista. Vi tror på att ha välmående medarbetare som långsiktigt utvecklas tillsammans med oss.

Varaktighet, arbetstid

Tillsvidareanställning, heltid. Arbetet är i första hand förlagt på arbetsplatsen i Östersund men vi arbetar självklart på distans där det krävs. 

Lön

Fast månadslön

Ansökan

Vem är du?

Vilken erfarenhet har du som systemutvecklare?

Hur lång erfarenhet har du inom följande områden?

.NET / C#
VB, VB:NET, VB Script, Klassisk ASP
MS SQL
HTML / CSS
JavaScript
PHP

Varför är du rätt person för oss?

Vi tittar gärna på dina projekt!

Bifoga CV & personligt brev

Referenser & lön

GDPR