Praktik - Systemutvecklare

Vi söker hela tiden nya kollegor och utbildar du dig inom systemutveckling och vill praktisera på Site Server Sverige är du välkommen med din ansökan.

Praktik - Systemutvecklare

Vill du ha en riktigt kul praktik, jobba i ett grymt team med flera olika kunder och webbprojekt och prova på utveckling av framtidens webb­verktyg, affärssystem och bildbank och även vara med och ta våra kunders webbplattformar mot nya höjder?

Vilka är vi?

Vi är ett produktutvecklingsbolag som utvecklar och säljer Site Server CMS till kommunikationsbyråer.  Site Server CMS är en affärsplattform som gör det möjligt för en kund att ha hela sin digitala affärsprocess med webbpublicering, CMS, kundrelationer, CRM och e-handel i en och samma plattform. Vi arbetar med den digitala affärsprocessen där även marknadsföringsautomation finns med i portföljen.

Vi arbetar även med utveckling och förädling av våra egna Saas – produkter, Media Server, www.mediaserver.nu och Project Office, www.projectoffice.se men även tjänster som konsulter för andra system.

Vem är du?

Vi tror att du utbildar dig inom system och webbutveckling idag och vill praktisera på ett produktutvecklingsbolag med produkter inom webb och systemutveckling. Du siktar också på att hitta ett jobb där du får vill ha ett fritt arbete med stort ansvar.  Du vill jobba i en stad där du på fritiden kan åka skidor, skotta snö eller ha möjlighet att vara på fjället. Därför är Östersund det perfekta stället att bo för dig. Självklart vill du utvecklas och har ett eget intresse av att lära dig nya saker och arbetssätt, att tänka utanför boxen och rent allmänt vara en driven problemlösare.

Vi tänker att du

  • Har mycket goda kunskaper i och god erfarenhet av att arbeta med .NET, både C# och VB samt MS SQL
  • Har erfarenhet och kan röra dig obehindrat inom html, css och javascript

Vi uppskattar även om du kan nåt av

  • Klassisk asp eller PHP
  • Användbarhet, Gränssnitt/design, SEO, JS-ramverk

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en unik möjlighet att göra din praktik hos oss och vara med i utvecklingen av framtidens webbverktyg Site Server Cloud och samtidigt utveckla nya intuitiva onlineverktyg för våra kunder på nationell och internationell nivå.

Var med och påverka och förverkliga dina idéer i befintliga webbverktyg och i utvecklingen av nya. Som arbetsgivare ser vi det som vårt ansvar att du får utvecklas, både genom interna workshops och externa utbildningar.

Det viktigaste för oss är att du trivs och mår bra både på jobbet och på fritiden. Därför arbetar vi fokuserat för att minimera stress, värdesätta din fritid och skapa förutsättningar för ett fungerande familjeliv. Det betyder att även om vi har mycket att göra inte har för hög arbetsbelastning och undviker övertidsarbete in i det sista.

Vi tror på att ha välmående medarbetare som långsiktigt utvecklas tillsammans med oss.

En praktik eller LIA - praktik hos oss är första steget in på Site Server.

Välkommen till Site Server Sverige AB

Ansökan

Berätta lite om dig själv?

Vilken erfarenhet har du som systemutvecklare?

Varför vill du praktisera hos oss?

Vad är du grym på?

Din kompetens

Erfarenhet av webbutveckling

Vi tittar gärna på dina projekt

Berätta om något projekt som du utvecklat!

GDPR

Men sen då?

Nästa steg i processen att välja ett verktyg är att ni får en demo­inloggning där ni själva kan testa systemet för att se om det passar för er.

Börja din digitala affärsresa redan nu.

Att ha allt i samma sytem gör att du enklare kan arbeta metodiskt för att nå dina fösäljningsmål. Enkelheten och affärstänket i systemet gör att du enkelt kan skapa förutsättningar för att få bättre relation med dina kunder som också leder till att de går in och köper dina produkter.